Om mig

Jag heter Ditte Jansson och jag bor i Smygehamn där jag hämtar kraft och energi genom trädgårdsarbete och promenader vid havet. Idag kan och vågar jag vara sann mot mig själv genom att lyssna på mig själv och uttrycka mina känslor. Det har inte alltid varit så, jag har varit duktig på att anpassa mig efter andras behov såväl medvetet som omedvetet. Tack vare Bergsmeditation och min coachningsutbildning har jag fått kontakt med vem jag verkligen är och jobbat mycket med min personliga utveckling genom att lyssna på mina känslor och lärt mig att känna igen mina beteenden. Att se deltagarnas kraft och självinsikt växa när insikten kommer att dem själva har alla svar inom sig samt ett val att lämna gamla beteendemönster eller inte är såväl en häftig som en tillfredsställande känsla.

Den inre resan tar aldrig slut, jag lär mig nya saker om mig själv hela tiden. Jag har även accepterat min mediala sida och den är idag en naturlig del av mitt liv.

Idag är jag diplomerad Coach, diplomerad Bergsmeditationsledare och diplomerad Medium och jag är nyfiken på vad mer jag kommer att lära mig genom livets gång.

Ditte Jansson