Kundupplevelser

Jag har haft förmånen att få hjälp av Ditte med coachning av mina framtidsplaner. Jag blev mycket nöjd, och fick flera insikter i varför jag gör som jag gör. Varför jag är som jag är. Ditte hjälpte mig att känna igen mina mönster. För om man blundar för möjligheten att förändra får man ju samma resultat hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Ditte. Hon lyssnar och ser individen. På ett professionellt sätt ger hon mod och styrka att våga förändra. Det gav mig en bättre och mer sann bild av vem jag är och vilken väg jag ska välja framåt. Ta chansen du också. 

Rosis W

Jag har deltagit i meditationskvällar och fått coachning av Ditte, som med sitt varma sätt skapar en fin stämning och säkert leder meditationerna och övningarna. Man känner att man är i goda händer. Hennes coachning öppnade upp för nya idéer och tänkesätt hos mig!

Elin Mohede

Under ett år har jag haft förmånen att vara med i en grupp där vi har mediterat och tränat vår intuition med olika tekniker. Vår ledare Ditte har generöst och med stor lyhördhet delat med sig av sin gedigna kunskap och mediala förmågor. Jag har känt mig trygg och med stor tillit. Varje möte har berikat mig liksom enskild seans. Med tacksamhet och glädje hoppas jag på en fortsättning till hösten. Och vad fantastiskt att jag får vara med om detta i lilla Smyge!

Lisbeth, Smygehamn